LIVE: Videoconferinţa ZF Private Health - din marile centre economice, în fiecare judeţ. Cum dezvoltăm piaţa privată de sănătate la nivel naţional?
Business Hi-Tech

Ce a declarat Valentin Popoviciu, vicepreşedinte al RCS&RDS, la ZF Digital ’16: Are sens să investim în mediul rural. Vedem o creştere naturală a pieţei. Mai bine am putea să punem întrebarea ce alte servicii nu am putea să adăugăm în viitor

Noua provocare pentru industria locală de comu­nicaţii este să acopere şi mediul rural cu o infrastructură performantă de comu­ni­caţii care să permită furnizarea de servicii com­parabile cu cele din mediul urban, efort pen­­tru care este nevoie, de această dată, de o implicare mai mare a autorităţilor, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreşedinte al RCS&RDS, cel mai mare furnizor de ser­vicii de internet fix şi televiziune de pe piaţa lo­cală, la conferinţa ZF Digital ’16, care a avut loc în perioada 14-15 noiembrie în Bucureşti.

„Remarcăm în continuare o creştere a pieţei, chiar dacă nu ne aflăm încă pe o creş­tere de două cifre (de peste 10% - n. red.) pe fiecare dintre segmente şi pe internet fix şi pe voce mobilă şi pe date mobile şi pe TV. Practic asta înseamnă că sunt încă zone neacoperite de servicii şi aici ne ducem la următoarea provocare pe care o avem, adică să acoperim zonele rurale cu aceeaşi calitate a serviciilor pe care o avem în zonele urbane, şi să avem aceeaşi disponibilitate a serviciilor de internet de mare viteză“, a declarat reprezentantul RCS&RDS. Întrebat dacă investiţiile pentru expansiunea în mediul rural sunt justificate din punct de vedere economic, Valentin Popoviciu a susţinut că da.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.