Business Hi-Tech

„Decacorn-ul“ UiPath şi-a ales băncile cu care vrea să se listeze pe bursa din New York, la o evaluare de peste 20 miliarde de dolari. Compania fondată în România a ajuns la această evaluare în doar 5 ani de la prima finanţare, de nici 2 milioane de dolari, obţinută în Londra

Daniel Dines, CEO al UiPath: Am înţeles pe ce piaţă să intrăm doar după ce câţiva oameni din echipa noastră au stat în India câteva luni.

Daniel Dines, CEO al UiPath: Am înţeles pe ce piaţă să intrăm doar după ce câţiva oameni din echipa noastră au stat în India câteva luni.

Autor: Ştefan Stan

18.11.2020, 00:07 1375

UiPath, cel mai valoros start-up pornit din România, lucrează cu JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Bank of America şi Credit Suisse, pentru a se pregăti pentru o listare în prima jumătate a anului 2021, potrivit Bloomberg.

Sursele citate de Bloomberg spun că UiPath ar putea fi evaluată la peste 20 de miliarde de dolari.

Potrivit celor mai recente date, UiPath, depăşise venituri de 400 de milioane de dolari, având ca ţintă atingerea unor venituri de 1 mld. dolari.

Conform unui articol din celebra revistă americană Forbes, Daniel Dines deţinea înainte de ultima rundă de finanţare 20% din companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO