Business Hi-Tech

Daniel Nicolescu a plecat după 5 ani de la conducerea PayU România

Daniel Nicolescu

Daniel Nicolescu

Autor: Ioana Nita

05.05.2015, 00:06 659
Daniel Nicolescu, unul dintre membrii e­chipei care a lucrat la dezvoltarea pro­ce­sa­torului de plăţi online Gecad ePayment - în pre­zent PayU -, a părăsit compania, unde în ulti­mii cinci ani a ocupat funcţia de director general.
 
„Această perioada aş împărţi-o în două - a fost perioada în care am construit de la zero soluţia în Gecad, din 2004 până în 2010, iar apoi a fost o perioadă de 5 ani, în care am preluat o echipă din Gecad pe care am integrat-o în Naspers şi în care am extins soluţia în alte patru ţări”, a declarat pentru ZF Daniel Nicolescu.
 
Soluţia de plată online a companiei PayU a fost dezvoltată de o echipă din cadrul grupului Gecad, controlat de antreprenorul român Radu Georgescu, care a fost vândută în 2010 către grupul sud-african Naspers.  Pentru moment, Daniel Nicolescu nu a luat încă o decizie cu privire la următorul pas pe care îl va face în carieră.
 
„Practic sunt două direcţii – una în care să pornesc propria afacere, am deja câteva idei, iar cealaltă se referă la preluarea unei echipe în cadrul altei companii”, a precizat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO