Business Hi-Tech

Daniel Bălăceanu, head of product, Druid: Am construit automatizări pe chatboţi cu inteligenţă artificială care optimizează procesele dintr-o companie

ZF Digital Summit 19

Daniel Bălăceanu, head of product, Druid: Am construit...

Autor: Alex Ciutacu

15.10.2019, 13:51 375

Compania Druid, fondată de antreprenorul Liviu Drăgan, construieşte şi implementează în prezent automatizări bazate pe chatboţi echipaţi cu inteligenţă artificială care optimizează fluxuri şi procese într-o companie, chiar şi la nivelul relaţiei cu angajatul, apreciază Daniel Bălăceanu, head of products, Druid, în cadrul evenimentului ZF Digital Summit 19.

„Am dezvoltat chatboţi conectaţi pe sisteme RPA care reuşesc să caute în informaţii în mod automat pentru a putea să răspundă la tot felul de cereri. Spre exemplu, am făcut un chatbot de interacţiune cu clientul care poate oferi informaţii legat de oferte, de contracte, şi cu câteva comenzi conversaţionale robotul completează singur datele şi se conectează cu celelalte platforme necesare în procesul respectiv, mai rapid şi fără erori”, explică Daniel Bălăceanu, Druid, în cadrul conferinţei.

Un alt robot al Druid este cel de interacţiune cu departamentul de resurse umane.

„Prin comenzi simple, robotul citeşte imediat cerinţele, analizează limbajul şi vine cu un răspuns automat pentru nevoi ale angajaţilor precum adeverinţe sau alte cereri”, adaugă Bălăceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO