LIVE: CELE MAI RESPONSABILE COMPANII DIN ROM NIA: CUM RĂSPUNZI NEVOILOR PREZENTULUI FĂRĂ SĂ LE COMPROMIŢI PE CELE ALE VIITORULUI. O discuţie cu Robert UZUNĂ, Vicepreşedinte Corporate Affairs la Ursus Breweries.
Business Hi-Tech

Dan Ostahie rămâne unic administrator al Altex Service Center

Dan Ostahie, acţionar majoritar al companiei Altex Service Center, a revocat din funcţie ceilalţi doi administratori ai firmei cu afaceri de 18,4 mil. lei în 2017, rămânând astfel administrator unic al societăţii.

„Dan Constantin Ostahie, în calitate de administrator unic, în calitate de asociat unic al Altex Service Center -S.R.L., a adoptat prezenta decizie prin care se aprobă următoarele: Art. 1. Se aprobă, începând cu data prezentei, revocarea din funcţia de administrator al Altex Service Center - S.R.L. a dnei Manuela Maftei şi a doamnei Pătruţ-Popa Gabriela-Florentina. 2. Se aprobă, începând cu data prezentei, numirea în calitate de administrator a dlui Ostahie Dan Constantin”, conform deciziei publicate în Monitorul Oficial.

Afacerile companiei Altex Service au crescut cu 143% în 2017, de la 7,6 mil. lei în 2016, în timp ce profitul net a urcat de aproape 10 ori, de la 79.668 lei în 2016 la 764.670 lei în 2017, conform datelor de la Finanţe.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.