Business Hi-Tech

Daktronics pune LCD-uri de 3,6 mil. $ pe magazinul Cocor

30.07.2007, 17:48 34

Compania americana Daktronics va proiecta si monta sapte ecrane LCD in valoare de 3,6 mil. dolari (2,6 mil. euro) pe cele trei laturi ale Centrului Comercial Cocor Bucuresti care sunt vizibile din bulevardul I.C. Bratianu.
Potrivit acestora, doua ecrane LCD vor fi montate pe fatada magazinului, unul masurand 6,6 metri inaltime si 11,7 metri latime. Cel de-al doilea ecran, si cel mai mare, urmand sa aiba o inaltime de 23,4 metri si 11,7 metri in latime.
Alte cinci ecrane de 5 metri inaltime si 3,2 metri latime vor fi montate pe latura centrului de pe Bulevardul I.C. Bratianu, acestea urmand sa afiseze reclame pe ambele fete. La acestea se va adauga un alt ecran inalt de 3,6 metri si lat de 20,4 metri, toate ecranele LCD beneficiind de cele mai noi tehnologii de redare RGB (rosu,verde, albastru) ale clipurilor si animatiilor.
Ion Anghelus, director comercial al Cocor, declara anterior ca panourile publicitare vor costa compania peste 2 mil. de euro si va genera venituri estimate la 500.000 de euro anual. Montarea panourilor publicitare face parte dintr-un plan de modernizare al centrului, de 24 mil. euro.
Daktronics este unul dintre cei mai mari funizori de tabele de marcaj si ecrane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO