Business Hi-Tech

Cum puteţi obţine finanțare pentru soluții IT, cu 0% dobândă

Advertorial

Cum puteţi obţine finanțare pentru soluții IT, cu...

Autor: Publicitate

29.07.2021, 11:20 300

Ritmul adopţiei de noi tehnologii s-a accelerat în ultimul an dincolo de orice previziuni ale analiştilor din piaţă. Din cauza pandemiei, organizaţiile au fost nevoite să-şi mute brusc operaţiunile în online, dar pentru foarte multe dintre ele soluţiile de avarie adoptate au reprezentat doar o măsură provizorie prin care s-au adaptat la noua realitate. Pentru a fi pregătite oricând în faţa unei crize, e nevoie de schimbări mult mai profunde la nivel de infrastructură IT, reţea sau securitate.

Pandemia a demonstrat, o dată în plus, cât de importante sunt investiţiile în soluţiile tehnologice potrivite făcute la timp şi rolul critic al tehnologiei în asigurarea continuităţii operaţionale a organizaţiei în contextul adaptării la un nou mod de lucru.

Toate aceste schimbări, deşi necesare şi importante, pun însă presiune asupra fluxurilor de numerar dintr-o organizaţie, indiferent de dimensiunea acesteia. Iar obţinerea bugetelor care vor asigura finanţarea tehnologiilor dorite nu e deloc o acţiune simplă, mai ales pentru organizaţiile care au resimţit din plin efectele pandemiei.

De aceea, Cisco vine în sprijinul organizaţiilor care au nevoie de acces la cele mai recente tehnologii, cu soluţia de finanţare Cisco Easylease, cu 0% dobândă.

Cu Cisco Easylease, organizaţiile nu vor mai achiziţiona soluţiile în funcţie de bugetele disponibile, ci acele soluţii IT de care au cu adevărat nevoie.

Ce este Cisco Easy Lease?

Cisco Easylease este modalitatea prin care organizaţiile, indiferent de dimensiune sau de domeniul de activitate, pot obţine finanţare pentru soluţii IT cu 0% dobândă. Suma minimă finanţată este de 5.000 de euro, iar procesul de aplicare este simplu şi rapid.

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, clienţii îşi schimbă modul de cumpărare şi consumă tehnologia în mod diferit. În consecinţă, şi modalitatea de plată va trebui adaptată noilor cerinţe ale clienţilor.

Organizaţiile beneficiază de împărţirea costurilor în rate lunare, dobândă 0% pentru 12 luni şi 0,25% pentru 24 sau 36 de luni şi acces la toate soluțiile Cisco, fie că vorbim despre hardware, software sau servicii, pe un singur contract.

Cum se calculează rata lunară?

Iată două exemple:

 

12 luni cu 0% p.a. dobândă

Preţ de achiziţie (CIP)

56.000 EUR

 

Valoare avans

0%

 

Valoare finanţare

56.000 EUR

 

Valoare reziduală

0.1%

56.0

Dobândă client

Fixă

0%

Comision administrare

0%

 

Comision de gestiune lunar

0%

 

Număr total de plăţi

 

12

Număr total de plăţi/an

 

12

Plată lunară rată (fără TVA)

4.662 EUR

 

 
 

36 luni cu 0.25% p.a. dobândă

Preţ de achiziţie (CIP)

56.000 EUR

 

Valoare avans

0%

 

Valoare finanţare

56.000 EUR

 

Valoare reziduală

0.1%

56.0

Dobândă client

Fixă

0.25%

Comision administrare

0%

 

Comision de gestiune lunar

0%

 

Număr total de plăţi

 

36

Număr total de plăţi/an

 

12

Plată lunară rată (fără TVA)

1.560 EUR

 

 

De asemenea, dacă valoarea proiectului este prea mică pentru a putea accesa programe clasice de finanţare, tot Cisco Easylease este soluţia.

Organizaţiile pot astfel evita investiţiile iniţiale mari în tehnologie şi îşi pot ajusta priorităţile bugetare, susţinând proiectele cheie de transformare.

Beneficii:

Acces la soluţia potrivită. Finanţarea oferă organizaţiilor libertatea de a achiziţiona tehnologia de care au nevoie pentru a se dezvolta, precum şi flexibilitatea de a reacţiona rapid la nevoile în continuă schimbare din piaţă.

Reducerea presiunii asupra bugetelor. Investiţia în tehnologia potrivită fără cheltuieli mari de capital permite organizaţiilor să valorifice fluxul de numerar în cadrul altor activităţi.

Plăţi etapizate şi predictibile. Procesul de bugetare e mai uşor, deoarece costurile pot fi distribuite în timp. Deoarece plăţile sunt mai uşor de gestionat, organizaţiilor vor şti exact cât cheltuiesc şi când. În plus, au acces la suport din partea Cisco pentru a putea beneficia de cele mai bune tehnologii la un preţ accesibil.

Implementând soluţiile tehnologice potrivite, organizaţiile pot obţine mai multă eficienţă, mai multă productivitate şi o mai mare flexibilitate. Nu în ultimul rând, vor putea răspunde unor provocări actuale: reducerea complexităţii, asigurarea unui nivel ridicat de securitate pentru angajaţi şi reţele şi nevoia de comunicare rapidă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO