Business Hi-Tech

Cum puteţi crea video-uri narate direct pe iPhone

Cum puteţi crea video-uri narate direct pe iPhone

Autor: Ştefan Stan

29.09.2013, 20:41 205

O nouă aplicaţie pentru iPhone, numită Shadow Puppet, ajută utilizatorii să genereze video-uri de tutoriale narate sau galerii foto narate, direct din telefon, scrie Mashable.

Utilizatori trebuie să selecteze imaginile din galeria foto a telefonului, să le pună în ordinea în care doresc să fie afişate şi să folosească înregistrarea de sunet din smartphone pentru a nara diapozitivele. După aceasta, creatorii pot trimite mai departe video-urile, numite Puppets (păpuşi) direct pe reţelele de socializare sau blog-uri.

Aplicaţia s-a lansat săptămâna trecută, împreună cu iOS 7. Creatorii Carl Sjogreen şi Adrian Graham au spus că au vrut să dezvolte o aplicaţie utilă, dar şi practică, care să ajute utilizatorii să împărtăşească momente importante din vieţile lor. 

Carl Sjogreen a dat un exemplu din viaţa personală şi a spus că nepoata lui nara video-uri făcute prin unirea unor fotografii, iar apoi le trimitea bunicii ei.

Momentan, aplicaţia este disponibilă numai pentru iOS. Utilizatorilor nu le este permisă folosirea muzicii din iTunes în video-uri, deşi unele persoane au folosit pe fundal unele melodii, a declarat Sjogeren.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO