Business Hi-Tech

Cum arată televizorul 4K de 90 de KILOGRAME şi 2,1 metri lansat de Sony în România la un preţ de 25.000 de euro

Cum arată televizoul 4K de 90 de KILOGRAME şi 2,1 metri lansat de Sony în România la un preţ de 25.000 de euro

Sony Bravia 4K

Autor: Andreea Anghel

14.03.2013, 12:51 4183

Sony a lansat astăzi în România primul televizor cu rezoluţie 4K care oferă o claritate a imaginii de patru ori mai bună decât standardul actual Full HD la un preţ de 25.000 de euro. Compania estimează că până la sfârşitul anului va comercializa minim 10 unităţi, a declarat Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bugaria şi Republica Moldova în cadrul evenimentului de lansare.

" Modelul Bravia 4K se adresează unui segment premium de clienţi", a spus Rădulescu.

Televizorul va fi disponibil doar la comandă şi va avea un termen de livrare de până la 6 săptămâni. Sony Bravia 4K are o diagonală de 2,1 metri (84 inchi) şi o greutate de 90 de kg neambalat, ceea ce îngreunează operaţiunile de livrare şi instalare. Compania Sony România oferă însă în preţul televizorului livrararea în casă, instalarea şi configurarea.

"Sony se ocupă chiar şi de instalări mai dificle. Având în vedere dimensiunile, compania pune la dispoziţie şi o macara şi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă operaţiuni de blocare a drumului, desfacerea ferestrelor în aşa fel încât televizorul să fie instalat în locul pe care clientul îl precizează".

Modelul Bravia KD-84X9005 vine şi cu o garanţie suplimentară de 1 an, faţă de cei doi ani de garanţie standard. Opţional, se poate extinde garanţia cu doi ani pentru suma de 800 de euro.

Televizorul include şi un sistem de sunet cu 10 boxe laterale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO