Business Hi-Tech

Cum arată noul design Microsoft Lumia, fără logoul Nokia

Cum arată noul design Microsoft Lumia, fără logoul Nokia

Autor: Aurelian Mihai

26.10.2014, 18:03 1258

Aflat mai întâi din zvonuri, planul Microsoft pentru renunţarea la brandul Nokia este acum pus în aplicare, un nou smartphone Lumia cu sistem Windows Phone urmând să fie dezvăluit purtând logoul conceput de Micriosoft. Între timp, website-ul Nokia şi conturile existente în reţele de socializare sunt modificate pentru a reflecta schimbarea de brand, sugerând că evenimentul de prezentare ar putea avea loc peste câteva zile.

 Microsoft a dezvăluit că va folosi numele companiei, afişat atât în partea din faţă cât şi pe spatele viitoarelor modele de telefoane Lumia, înlocuind astfel vechiul brand Nokia.

În timp ce seria de telefoane Lumia va pierde în scurt timp orice referinţă la brandul Nokia, telefoanele mobile cu funcţii de bază cum este şi modelul Nokia 130 vor putea fi comercializate în continuare sub brandul companiei finlandeze, Microsoft deţinând pentru asta o licenţă valabilă timp de 10 ani.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO