LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF/ BRD, SUD & SUD – VEST: TABLA FINANŢĂRILOR 2021. Un ghid pentru IMM-uri în universul programelor cu fonduri europene şi naţionale
Business Hi-Tech

Criza coronavirus: gigantul Deutsche Telekom şi-a amânat adunarea generală cu acţionarii. „Am luat decizia pe fondul extinderii rapide a virusului”

Gigantul german Deutsche Telekom, acţionarul majoritar al grupului de comunicaţii fixe şi mobile Telekom România, nu va mai susţine pe data de 26 martie adunarea generală cu acţionarii, pe fondul „extinderii rapide” a infecţiilor cu Covid-19, conform unui anunţ transmis de companie.

„Deutsche Telekom AG va amâna adunarea anuală a acţionarilor, care a fost planificată iniţial pentru 26 martie 2020. Această decizie a fost luată de consiliul de administraţie în lumina răspândirii rapide a infecţiilor cu coronavirus (SARS-CoV-2). Zilele trecute, Deutsche Telekom a explorat toate posibilităţile în discuţii intense cu autorităţile medicale. Într-o astfel de situaţie, sănătatea acţionarilor, a angajaţilor Deutsche Telekom şi a furnizorilor de servicii implicaţi în organizarea adunării acţionarilor este de cea mai mare importanţă.“ 

„În amânarea acestui eveniment, Deutsche Telekom îşi respectă responsabilitatea socială şi contribuie la obiectivul de a încetini răspândirea coronavirusului prin evitarea evenimentelor cu mulţi participanţi”, conform anunţului. „Faptul că adunarea acţionarilor nu va mai avea loc la data iniţială va avea mai multe consecinţe, inclusiv amânarea rezoluţiilor referitoare la profitul net pe 2019 şi plata dividendelor. Adunarea acţionarilor va fi programată într-o nouă dată în primele opt luni ale exerciţiului financiar curent, astfel cum prevede legea societăţilor pe acţiuni. Deutsche Telekom va informa acţionarii săi, precum şi publicul cu privire la etapele următoare în timp util.” 

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.