Business Hi-Tech

Cristian Dascălu, co-fondator Techcelerator şi partener GapMinder: Partea de investiţii şi inovare trebuie văzută la nivel transversal şi la nivel naţional. Deja începem să vorbim despre România cu toate oraşele sale tech şi prin colaborare putem ajuta ecosistemul să crească

ZF Digital Summit `21

Cristian Dascălu, co-fondator Techcelerator şi partener...

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.11.2021, 15:42 106

Cristian Dascălu, co-fondator Techcelerator şi partener GapMinder a spus în cadrul videoconferinţei ZF Digital Summit 2021, că ecosistemul românesc de start-up-uri are nevoie de colaborarea actorilor şi jucătorilor de profil pentru a ajuta ecosistemul să crească şi pentru a transforma România într-un hub pentru ideile de business.

„Începem să ne îndreptăm spre proiecte de ţară şi cred că partea de investiţii şi inovare trebuie văzută la nivel transversal şi la nivel naţional. Deja începem să vorbim despre România cu toate oraşele sale tech. Exerciţiul de proiect de ţară cred că ne duce spre a poziţiona şi România în ecosistemul regional şi cred că, cu cât o să reuşim să facem noi ca stake holderi această imagine a României, cu atât poate vom reuşi să colaborăm pentru a transforma România într-un hub. Şi cu siguranţă vom atrage destul de mulţi bani pentru a satisface nevoile ecosistemului”, a spus Cristian Dascălu.

El a adăugat că următoarea criză financiară îi va ajuta pe unii antreprenori la început de drum, dar important e ca aceştia să vadă că în ecosistemul de start-up-uri local sunt suficiente resurse. „Ei trebuie să se poziţioneze corect la nivel de piaţă, cu produsul sau serviciul pe care îl dezvolă. E vizibil că lucrurile au evoluat şi vor continua să evolueze.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO