Business Hi-Tech

Crescendo vrea 10 milioane de dolari pe an din servicii IT

18.11.2004, 00:00 10

Casa de solutii Crescendo, firma autohtona de servicii IT&C, estimeaza pentru acest an cresterea cu 27% a cifrei de afaceri, aceasta urmand sa ajunga la 8 milioane de dolari, au anuntat oficialii companiei.
?Tinta noastra pentru anul 2005 se contureaza in jurul a 10 milioane de dolari", a spus Marius Tulea, directorul general al companiei. Cea mai mare parte a activitatii Crescendo (peste 90%) reprezinta preluari si adaptari de tip valoare adaugata la specificul tehnologiilor partenerilor externi, printre care se numara QAD, Oracle, Microsoft, Cisco Systems, RSA Security si Hewlett-Packard, conform conducerii companiei.
In 2004, compania estimeaza ca va obtine 60% din venituri din comercializarea de licente software si servicii IT, in timp ce restul veniturilor vor proveni din zona echipamentelor hardware.
Crescendo, care are 90 de angajati, ofera solutii si servicii IT din domenii precum ERP (managementul resurselor companiilor), CRM (managementul relatiilor cu clientii), dezvoltare software, retele de comunicatii, securitate, managementul resurselor IT&C.
Intr-un top al companiilor IT pe anul 2003, realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Municipiului Bucuresti (CCIRMB), Crescendo s-a situat pe locul 9 in categoria companiilor de marime medie (cu numar de angajati intre 50 si 200). Pe primul loc in aceasta categorie s-a clasat compania Freescale Semiconductor Romania. Topul a fost realizat de o comisie din cadrul CCIRMB, care a luat in calcul bilanturile financiare oficiale pe 2003 depuse de companii. mihai.musatoiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO