Business Hi-Tech

Crescendo se asteapta sa inchida anul cu afaceri de 15 mil. euro

22.08.2008, 20:35 19

Crescendo, furnizorul de aplicatii si solutii IT&C, a realizat in primul semestru al anului curent o cifra de afaceri de 7,8 mil. euro, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul majorarii ponderii serviciilor cu valoare adaugata in totalul veniturilor companiei. Astfel, pentru intreg anul 2008, compania estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 15 mil. euro, cu 30% mai mare fata de 2007.
Intr-un context favorabil in care mai multe proiecte au fost finalizate in prima jumatate a anului, aceste rezultate reprezinta si o consecinta a optimizarii activitatii din ultimii ani, in care compania si-a restructurat activitatea. Crescendo a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 11,7 mil. de euro, in crestere cu peste 70%. In contextul cererii in crestere pentru servicii IT pe piata, oficialii Crescendo au hotarat reducerea ponderii vanzarilor de echipamente hardware in totalul activitatilor, in favoarea dezvoltarii ofertei sale de software si servicii. "Toate aceste rezultate ne pun in pozitia de a actiona ca integrator de solutii IT&C specializat pe anumite domenii. Ne mentinem in continuare obiectivul de a satisface cererile, printr-o crestere a ponderii veniturilor din solutii software si servicii", a declarat Marius Tulea, director general.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO