ZF 24

Cosmote si Telemobil continua litigiul pe interconectare

12.03.2007, 15:22 16

Operatorii de telefonie mobila Cosmote Romania si Telemobil (Zapp) si-au mentinut si astazi, la intalnirea de mediere organizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), pozitiile anterioare legate de tariful de interconectare intre cele doua retele, ANRCTI stabilind o noua intalnire intre parti pentru data de 19 martie.

Cosmote propune un tarif de interconectare de 0,12 dolari pe minut in timp ce Telemobil solicita un tarif de 0,10 dolari pe minut. Conflictul dintre cei doi operatori pe tema tarifului de interconectare a escaladat la data de 1 martie, cand Telemobil a intrerupt legaturile cu reteaua Cosmote pentru 36 de ore. Conexiunile dintre cele doua retele au fost reluate prin decizie a ANRCTI, care a stabilit tariful de interconectare la 0,12 dolari pe minut pana cand cele doua parti vor ajunge la o intelegere. Daca Telemobil si Cosmote nu ajung la un acord amiabil, litigiul va fi reglementat prin decizie a ANRCTI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO