Business Hi-Tech

Cosmote oferă apeluri video pentru clienţii 3G

Cosmote oferă apeluri video pentru clienţii 3G

Autor: Adrian Seceleanu

25.10.2010, 12:13 56

Cosmote România, numărul trei pe piaţa locală de telefoniemobilă, a lansat serviciile de telefonie video pentru clienţiiserviciilor 3G, disponibile deja la rivalii de la Orange şiVodafone.

"Toţi clienţii Cosmote, atât cei abonaţi, persoane fizice saujuridice, cât şi utilizatorii Cartelei Cosmote, pot folosi reţeaua3G pentru a iniţia apeluri video. Până pe 31 decembrie 2010,clienţii Cosmote România (…) au posibilitatea să foloseascăminutele incluse în planurile lor tarifare sau în pachete pentruapeluri video în reţea. Pentru a putea iniţia apeluri video,clienţii trebuie să folosească un terminal compatibil 3G cu camerăvideo, să se afle într-o zonă cu acoperire 3G şi să soliciteactivarea serviciului Apel Video. Activarea serviciului estegratuită", potrivit reprezentanţilor companiei.

Până la 31 decembrie 2010, clienţii pot efectua apeluri video înreţeaua Cosmote folosind minutele în reţea incluse în planurile lortarifare pentru apeluri voce. De asemenea, tot până la 31decembrie, pentru planurile tarifare care au minute nelimitategratuite pentru apelurile în reţea, şi apelurile video în reţea vorfi gratuite. După consumarea minutelor incluse în planuriletarifare, apelurile video în reţea vor fi tarifate cu 0,12euro/minut (fără TVA), în timp ce apelurile video în afara reţeleivor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fără TVA), pentru abonaţi, şicu 0,16 euro/minut, atât în reţea cât şi în afara reţelei, pentruutilizatorii de cartelă.

Clienţii Cosmote au la dispoziţie noua extraopţiune ApeluriVideo, care include 20 de minute pentru apeluri video către reţeauaCosmote şi alte reţele mobile naţionale, la preţul de 2,60 euro pelună (fără TVA). Clienţii cartelelor preplătite pot activaextraopţiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni,extraopţiunea având o valabilitate de 30 de zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO