Business Hi-Tech

Cosmote lanseaza o extraoptiune cu apeluri catre Romtelecom

13.04.2007, 20:37 12

Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat ieri o extraoptiune destinata utilizatorilor noi de cartele preplatite care le permite posesorilor de cartele Cosmote sa efectueze, printre altele, convorbiri de 50 de minute in reteaua Romtelecom, in schimbul unei taxe lunare de cinci euro.
Pe langa apelurile in reteaua Romtelecom, clientii care activeaza o cartela Cosmote in perioada 12 - 30 aprilie au acces prin aceasta extraoptiune si la 200 de minute, alaturi de 200 de mesaje scrise (SMS) si 50 de mesaje multimedia (MMS) - toate in reteaua Cosmote. Operatorii Cosmote si Romtelecom, ambele detinute de grupul elen OTE, au anuntat anterior ca vor lansa din acest an pachete comune de servicii, ce ar putea include servicii de telefonie mobila si de acces la Internet (prin liniile fixe ale Romtelecom).
Extraoptiunea lansata de Cosmote, care asigura 50 de minute de apeluri in reteaua Romtelecom, reprezinta primul semn concret al planurilor de colaborare dintre cei doi operatori. Cosmote Romania si-a relansat activitatea in decembrie 2005 si avea la finele anului trecut 1,23 de milioane de clienti si o cota de piata estimata la aproximativ 7%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO