Business Hi-Tech

Cosmote lansează internet 3G şi fără abonament. Pachetul cu tot cu modem costă 34 de euro

Cosmote lansează internet 3G şi fără abonament. Pachetul cu tot cu modem costă 34 de euro
04.08.2010, 14:12 2995

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, şi-aextins portofoliul de servicii de internet mobil 3G cu un pachet 3Gpreplătit. Noul serviciu în bandă largă este în prezent disponibilîn două pachete: cartela internet, un pachet ce conţine o cartelăSIM şi un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fără TVA),sau un pachetul care include un modem 3G şi cartela internet, careconţine un modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de până la7,2 Mbps şi o cartelă SIM cu 10 euro credit, pentru 34 euro (fărăTVA). Creditul iniţial inclus în pachetele preplătite oferăposibilitatea de a activa extraopţiunea de 2GB, valabilă pentru olună, încă din momentul achiziţionării pachetului.

Odată ce pachetul start este achiziţionat, clienţii vor puteanaviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau potalege una dintre mai multe extraopţiuni cu trafic inclus.

Pentru doi euro, clienţii pot accesa internetul timp de două zile,în limita unui trafic inclus de 500 MB. Cu 5 euro perioada deaccesare a serviciilor de date creşte la 7 zile, iar volumul dedate inclus la 1 GB. Cu 10 euro poate fi achiziţionat net pentru olună de zile, cu un trafic inclus de 2 GB.

După ce traficul iniţial disponibil în cadrul extraopţiunii esteconsumat, clienţii vor putea continua navigarea pe internet,traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB pentru toatecele trei extraopţiuni.

Utilizatorii serviciului de date preplătit au posibilitatea de atrimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.
Serviciile 3G sunt disponibile în prezent în aproximativ 3.300localităţi din întreaga ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO