Business Hi-Tech

Cosmina Coman, Learning Pro: Middle managementul poate fi cea mai mare barieră în calea transformării digitale

Cosmina Coman, Learning Pro: Middle managementul poate fi...

Autor: Dragoş Dinu, Adelina Mihai

18.10.2017, 00:07 737

Companiile pot să obţină avantaje folosind tehnologia câtă vreme îşi dezvoltă o gândire digitală atât din perspectiva clientului, cât şi din cea a angajatului, pentru că eficientizarea generată de digitalizarea unor procese din trecut nu este suficientă, a spus Cosmina Coman, managing director al firmei de consultanţă şi training Learning Pro la ZF Live. „Există o confuzie foarte mare în ceea ce priveşte impactul digitalizării în business. Digitalizarea înseamnă eficientizarea proceselor, iar oportunităţile pot apărea în momentul în care gândeşti digital din perspectiva clientului şi a angajatului. Ca lider de business, nu vrei doar să digitalizezi trecutul, ci vrei să vezi şi viitorul, iar pentru asta trebuie să vezi cum gândeşte clientul.”

Ea spune că middle managementul poate fi cea mai mare barieră în calea transformării digitale.

Luni, pe 23 octombrie, ZF va organiza împreună cu compania Learning Pro conferinţa  Digital Leadership - Cum să fii lider în era digitală?“, la care vor participa ca speakeri lideri de business din organizaţii precum BCR, Immochan, Vodafone, Genpact, NTT Data, DB Global Technology sau Arobs.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO