Business Hi-Tech

Conferinţa eMAG Marketplace New Sellers, locul unde poţi afla cum să ai acces la 500.000 de clienţi în fiecare zi

Conferinţa eMAG Marketplace New Sellers, locul unde...
07.04.2016, 13:38 2419

eMAG şi Ziarul Financiar organizează în data de 14 aprilie conferinţa eMAG Marketplace New Sellers în cadrul căreia veţi afla în premieră date exclusive din partea eMAG despre rata de conversie, trafic, număr de clienţi, selecţie de gamă, strategii de preţ, profilate pe specificul industriei în care activaţi.

Veţi afla din studii de caz paşii parcurşi de companiile care beneficiază în prezent de succesul modelului marketplace. În plus, specialiştii eMAG vă vor oferi detalii complete despre cum puteţi expune zilnic produsele dumneavoastră către 500.000 de vizitatori unici.

În plus, veţi putea afla din studiile de caz aplicate pe companii româneşti cum să menţineţi şi să maximizaţi veniturile generate de clienţi.

Ziarul Financiar oferă ca beneficiu participanţilor o luna de acces integral la platforma ZF Corporate, cea mai importantă resursă de informaţii economice de pe piaţa media din România.

Detalii despre eveniment

Înscrie-te la eveniment

Ziarul Financiar este partener media exclusiv al evenimentului eMAG Marketplace New Sellers
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO