Business Hi-Tech

Comparaţie între camerele foto de la smartphone-urile de top ale momentului: iPhone 6S, Galaxy S6 şi iPhone 6 Plus. Galerie FOTO

Comparaţie între camerele foto de la smartphone-urile...

Autor: Alexandru Nanu

02.10.2015, 12:44 2928

Una dintre principalele îmbunătăţiri ale celui mai nou model de smartphone de la Apple,  iPhone 6s, este camera, scrie Business Insider.

IPhone 6S vine cu o cameră de 12 megapixeli, comparativ cu camera de 8 megapixeli de pe modelul precedent, iPhone 6, ceea ce înseamnă că ar trebui să poată realiza poze la o calitate mai bună şi o rezoluţie mai mare.

Apple folosea camera de 8 megapixeli de pe iPhone încă de la lansarea Phone 4S, din 2011. Cu toate acestea, Galaxy S6 are un număr mai mare de megapixeli faţă de ambele modele de iPhone, respectiv o cameră  cu o rezoluţie de 16 megapixeli.

Pentru a vedea mai clar diferenţele de calitate dintre cele trei modele, Business Insider a testat camera foto de pe fiecare telefon prin captarea aceleiaşi imagini, în aceleaşi circumstanţe.

Vedeţi aici galeria foto integrală cu pozele realizate cu fiecare model

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO