Business Hi-Tech

Compania Payten, membră a Asseco Group, preia pachetul majoritar de acţiuni din ContentSpeed, firmă fondată de Radu Vîlceanu în 2003

Compania Payten, membră a Asseco Group, preia pachetul...

Autor: Roxana Rosu

03.08.2021, 12:35 590

Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group), face o nouă investiţie în eCommerce şi preia pachetul majoritar de acţiuni la ContentSpeed, furnizor local de software pentru dezvoltarea de magazine online fondat de Radu Vîlceanu.

În calitate de acţionari majoritari, Payten şi ContentSpeed vor accelera dezvoltarea soluţiilor existente, dar şi noi servicii dedicate comercianţilor online din România şi Spaţiul Economic European.

„Focusul companiei este de a urma şi depăşi tendinţele din piaţă, crescând oferta de soluţii de business prin utilizarea tehnologiilor moderne şi a inovaţiei. Prin urmare, ne face o deosebită plăcere să întâmpinăm ContentSpeed în cadrul Payten Group. Împreună cu noul membru al grupului vom putea oferi clienţilor noştri medii şi mari creştere şi performanţa în canalul de vânzare online devenit infrastructură critică pentru orice afacere”, a declarat Gabriel Zainea, Membru al Consiliului de Administraţie ASEE/ Payten şi Coordonator Local  M&A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO