Business Hi-Tech

Compania FIA Integra şi-a crescut afacerile cu 56% în 2023, la aproape 20 mil. lei

Bogdănel Budeanu, acţionar şi CEO al FIA Integra

Bogdănel Budeanu, acţionar şi CEO al FIA Integra

Autor: Ioana Nita

08.04.2024, 08:40 127

Compania locală FIA Integra, specializată în integrarea şi implementarea soluţiilor de business intelligence, management al activelor şi management al proiectelor, precum şi în dezvoltarea software de soluţii conexe acestora, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 19,7 milioane lei (aproape 4 milioane de euro), în creştere cu 56% faţă de 2022, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

Astfel, compania, înfiinţată în urmă cu nouă ani, a ajuns la obiectivul pe care şi-l propusese încă din 2022, când spera să îşi dubleze businessul la 4 milioane de euro pe fondul unei creşteri a numărului de contracte noi semnate. În ceea ce priveşte profitul net, FIA Integra a reuşit să înregistreze un avans şi mai mare (156%) anul trecut, acesta ajungând la aproape 5 milioane de lei, comparativ cu aproape 2 milioane de lei în 2022.

Activitatea FIA Integra se împarte între trei divizii mari dedicate soluţiilor Oracle Primavera EPPM, IBM Maximo şi OSIsoft Aveva PI System, cărora li se adaugă şi divizia de dezvoltare software la comandă în care compania investeşte pentru a dezvolta o suită de produse agile care să raspundă cerinţelor clienţilor săi. Printre clienţii câştigaţi în ultimii ani de FIA Integra se numără Liberty, Astra Rail Industries şi Black Sea Oil& Gas.

 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO