Business Hi-Tech

Compania de blockchain Elrond din Sibiu, parteneriat şi cu Huawei – utilizatorii smartphone-urilor companiei au acces la aplicaţia Maiar

Compania de blockchain Elrond din Sibiu, parteneriat şi...

Autor: Adrian Seceleanu

07.06.2021, 16:17 430

Maiar, aplicaţia de blockchain dezvoltată de compania Elrond Network din Sibiu, s-a alăturat ecosistemului Huawei şi este acum disponibilă în AppGallery, unul dintre cele trei magazine de aplicaţii de top din lume.

“Tehnologia blockchain va avea un rol critic în avansul internetului adresat consumatorilor, care trebuie să fie mobil, personal şi sigur” a spus Siri Børsum, Vice Preşedinte Global pentru Verticală de Finanţe, Eco-Dezvoltare şi Parteneriate a Huawei Consumer Business Group. “Debutul aplicaţiei Maiar în AppGallery va înzestra utilizatorii noştri cu o unealtă importantă ce îi va ajută să recapete controlul finanţelor lor.”

“Maiar se integrează direct în capabilităţile de securitate ale telefoanelor mobile şi transformă astfel orice smartphone Huawei într-un portofel digital hardware cu acces biometric. Aplicaţia rulează pe reţeaua Elrond, blockchain-ul care operează la scară internetului, procesând 15.000 de tranzacţii pe secundă. Oferă suport direct pentru EGLD, ETH şi BNB, şi în curând BTC şi NFT (non-fungible tokens), noi alte monede fiind adăugate constant”, conform comunicatului Elrond.

“Descentralizarea înseamnă deschiderea de orizonturi noi şi provocarea poziţiilor de monopol folosind inovaţia tehnologica” a spus Beniamin Mincu, CEO Elrond Network. “Lansarea aplicaţiei Maiar în Huawei AppGallery ne oferă expunere la o gamă uriaşă de utilizatori noi, care este esenţială pentru misiunea noastră de a oferi acces oricui, de oriunde, la un sistem financiar global de foarte mare viteză şi cu costuri reduse”.

Aplicaţia Maiar este gratuită şi nu colectează niciun fel de informaţii personale. În procesul de creare a unui portofel digital se foloseşte doar o semnătura criptată a numărului de telefon. Aplicaţia permite achiziţia de EGLD, ETH şi BNB cu cardul sau prin transfer bancar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO