Business Hi-Tech

Colliers testează primul robot software inteligent pentru sectorul de real estate, acesta urmând să emită facturile de servicii şi chirii pentru proprietăţile administrate de companie

Colliers testează primul robot software inteligent...

Autor: Roxana Rosu

14.05.2021, 10:07 220

Compania de consultanţă imobiliară Colliers testează primul robot software inteligent dedicat industriei de real estate din România, dezvoltat pe baza tehnologiei Robotic Process Automation (RPA) de la UiPath, ţinta fiind eliminarea unor activităţi repetitive din activitatea diviziei de Property Management.

Robotul software inteligent va digitaliza şi eficientiza activitatea de emitere a facturilor pentru proprietăţile administrate de Colliers, iar obiectivul este să emită cel puţin 70% dintre facturile de servicii şi chirii în următoarele 6 luni.

Tehnologia va asigura că facturile sunt corecte şi trimise la timp, eliminând astfel o mare parte din activităţile repetitive şi riscul de eroare.

Divizia de Property Management a Colliers gestionează un portofoliu total de peste jumătate de milion de metri pătraţi de spaţii de birouri şi industriale în Capitală şi în ţară, la 10 ani de la înfiinţare. În tot acest timp, echipa a oferit servicii de consultanţă pentru administrarea proprietăţii pentru încă 700.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO