Business Hi-Tech

Clujenii de la Brinel au dat burse de 12.000 de euro pentru studenţi

Clujenii de la Brinel au dat burse de 12.000 de euro pentru studenţi

Foto Shutterstock

Autor: Laurentiu Cotu

20.02.2012, 00:02 430

Brinel, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii IT, controlat de omul de afaceri Marcel Borodi, a oferit burse în valoare totală de circa 50.000 de lei (aproape 12.000 de euro) studenţilor participanţi la programul Şcoala de Excelenţă "Talent IT".

Proiectul, implementat de compania Brinel împreună cu Universitatea Tehnică din Cluj, este destinat în principal studenţilor din anii terminali de facultate, precum şi masteranzilor şi doctoranzilor facultăţilor de profil din Cluj-Napoca. Proiectul a fost lansat la finele anului 2009, iar până în prezent la Şcoala de Excelenţă "Talent IT" au participat 20 de studenţi, 3 dintre aceştia fiind angajaţi deja de Brinel pe zona de comunicaţii şi aplicaţii informatice.

Pentru cea de-a treia ediţie a Şcolii de Excelenţă "Talent IT", Brinel caută până la 10 studenţi. Campania de recrutare se va desfăşura în perioada 16 februarie-16 martie 2012, iar selecţia participanţilor la acest program se va face pe baza rezultatelor şcolare şi a proiectelor în care au fost implicaţi studenţii de-a lungul anilor de studiu şi a unui interviu cu reprezentanţi ai Brinel şi ai Universităţii Tehnice din Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO