Business Hi-Tech

Clujenii de la Blugento: Digitalizarea este principala tendinţă a anului 2021

Sandu Băbă­şan, CEO Blugento: 20% din totalul tranzacţiilor efectuate anul trecut pe platforma Blugento au fost făcute de companii.

Sandu Băbă­şan, CEO Blugento: 20% din totalul tranzacţiilor efectuate anul trecut pe platforma Blugento au fost făcute de companii.

Autor: Adrian Seceleanu

25.06.2021, 16:40 147

Blugento, compania din Cluj-Napoca specializată în furnizarea de soluţii de e-commerce bazate pe plat­forma Magento, care şi-a dublat anul trecut cifra de afa­ceri la 1 mil. euro pe fondul creşterii industriei de e-commerce în ultimul an, estimează o creştere semni­ficativă a tran­zacţiilor realizate de companii în condiţiie în care digitalizarea este principala tendinţă a anului 2021.

„20% din totalul tran­zacţiilor efectuate anul trecut pe platforma Blugento au fost făcute de companii. Ne aştep­tăm la o dublare a numărului de tranzacţii B2B anul acesta, atât pe fondul atragerii de noi clienţi pe acest segment, dar şi ca urmare a utilizării plat­formei e-commerce B2B. La nivel general, ne aşteptăm la o creştere a vânzărilor către companii, pe măsură ce tot mai multe businessuri migrează în online“, spune Sandu Băbă­şan, CEO Blugento. El estimează pentru anul în curs o creştere de peste 50% a cifrei de afaceri faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO