Business Hi-Tech

Clienţii Orange România pot folosi de astăzi serviciul de internet mobil 4 G pe telefoanele mobile compatibile

Clienţii Orange România pot folosi de astăzi serviciul...

Autor: Andreea Anghel

04.04.2013, 11:18 3265

Clienţii Orange România, numărul unu pe piaţa locală de telecomunicaţii mobile, pot folosi începând de astăzi serviciul de internet mobil la viteze 4G pe telefoanele mobile compatibile prin intermediul abonamentelor Panteră 39 şi Panteră 49.

Abonamentul Panteră 39 costă 39 de euro şi include 2 GB trafic de date la viteză 4G, iar abonamentul  Panteră 49 costă 49 de euro şi are inclus 3 GB trafic de date la viteza 4G. Dispozitivele compatibile cu tehnologia LTE disponibile în reţeaua Orange sunt Sony Xperia Z, care poate fi achiziţionat cu un abonament panteră 39 la un preţ de 259 de euro (TVA inclus), LG Optimus G, cu un preţ de 189 de euro (TVA inclus) la acelaşi abonamnet şi Nokia Lumia 920 care costă 249 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul de 39 de euro. În curând, în portofoliul Orange vor intra şi telefoanele Samsung Galaxy SIV şi HTC One, amebele compatibile cu tehnologia 4G.


Serviciul de internet mobil 4G de la Orange este disponibil în centrul şi nordul Bucureştiului, în zona metropolitană din nordul capitalei, în staţiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu şi în Poiana Braşov.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO