Business Hi-Tech

Clienţii Orange pot avea conexiune internet prin Wi-Fi şi în maşină

Clienţii Orange pot avea conexiune internet prin Wi-Fi...

Autor: Ioana Nita

26.03.2015, 00:00 2447

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, împreună cu compania chineză Huawei, au lansat în România soluţia „Wi-Fi on board”, care le permite clienţilor şoferi să aibă şi să le ofere acces la internet pasagerilor din maşină. Soluţia oferă posibilitatea de a conecta simultan la internet 4G până la 10 echipamente - tablete, smartphone-uri şi console, viteza medie reală fiind de 60 Mbps, potrivit reprezentanţilor Orange.

„Wi-Fi on board” se adresează atât familiilor, cât şi profesioniştilor din domeniul transportului – şoferii de taxi, microbuze sau alţi operatori de transport în comun, care vor să le ofere clienţilor proprii conectare la internet de mare viteză. 

Soluţia cuprinde un router Wi-Fi Huawei care se conectează la bricheta maşinii şi care poate fi configurat de pe smartphone şi tabletă. Cu ajutorul portului USB integrat, dispozitivul poate încărca în acelaşi timp tableta sau telefonul. Persoanele fizice pot alege între abonamentul „Wi-Fi on board 15”, care costă 15 euro/lună (cu TVA), sau abonamentul „Wi-Fi on board 18”, al căruit tarif este de 18 euro/lună (cu TVA).

Planul tarifar  „Wi-Fi on board 15” include routerul 4G, 12 GB trafic în aria de acoperire a reţelei 4G, acces la 16 canale TV şi 3 GB în aplicaţia Orange TV Go, precum şi 1 GB trafic dedicat în aplicaţia Clever Taxi, iar abonamentul „Wi-Fi on board 18” oferă în plus o tabletă. În cazul persoanelor juridice, oferte sunt personalizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO