Business Hi-Tech

Claudia Nemat, Deutsche Telekom: Tehnologiile LTE şi All-IP sunt pe agenda investiţiilor în România

Claudia Nemat, membru în boardul Deuts­che Telekom, responsabil de segmentul de tehnologie şi afacerile din Europa

Migrarea către tehnologia All-IP va fi finalizată în Germania, România şi Grecia în jurul anului 2018. (...) Vrem să fim cel mai mare furnizor de servicii integrate de comunicaţii IP fixe şi mobile din Europa.

Claudia Nemat, membru în boardul Deuts­che Telekom, responsabil de segmentul de tehnologie şi afacerile din Europa Migrarea către tehnologia All-IP va fi finalizată în Germania, România şi Grecia în jurul anului 2018. (...) Vrem să fim cel mai mare furnizor de servicii integrate de comunicaţii IP fixe şi mobile din Europa.

Autor: Adrian Seceleanu

04.09.2013, 00:08 682

Extinderea reţelei de date mobile 4G (LTE) - care le poate oferi clienţilor acces la net la viteze comparabile cu re­ţe­le­le fixe, şi migrarea infrastructurii de co­mu­ni­caţii a Cosmote şi Romte­lecom că­tre tehnologia All-IP, care permite lansarea mai ra­pidă a unor noi produse şi servicii, în paralel cu reducerea costurilor se află pe agenda de investiţii a grupului german Deuts­che Telekom pentru piaţa locală, a declarat Clau­dia Ne­mat, membru în boardul Deuts­che Telekom (DT), care răs­pun­de de segmentul de tehnologie şi afacerile din Euro­pa în cadrul unui eveniment care a avut loc la Berlin.

Tehnologia LTE (Long Term Evolution) reprezintă un standard pentru comunicaţii de date wireless de mare viteză, iar conceptul All IP este utilizat pentru a descrie tehnologia de transmitere a tuturor serviciilor telecom (voce, date şi video) prin intermediul unei singure reţele (Next-Generation Network).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO