Business Hi-Tech

CityLink testează piaţa cu pachete de închiriere pe termen lung. Vouchere disponibile prin eMAG de Black Friday: 3 zile cu un Mercedes clasa C - 850 de lei, o lună cu o Toyota Corrola hibrid - 3.700 de lei, 7 zile cu o Toyota Yaris hibrid - 760 de lei, cu carburant inclus

CityLink testează piaţa cu pachete de închiriere pe...

Autor: Adrian Seceleanu

13.11.2020, 10:31 195

CityLink, o platformă care le permite utilizatorilor din Bucureşti să închirieze cu mobilul maşini şi biciclete (în sezonul de vară), înfiinţată de antreprenorul Igor Grosu, a lansat de Black Friday, prin intermediul eMAG - cel mai mare retailer online local, noi pachete comerciale prin care încurajează utilizarea pe termen mai lung a maşinilor, la preţuri mai mici decât tarifele standard.

Voucherele disponibile prin eMAG în cadrul campaniei de Black Friday oferă fie o reducere valorică (spre exemplu servicii în valoare de 1.000 de lei la 700 de lei), fie o reducere pentru anumite modele de autoturisme pentru diferite perioade.

Spre exemplu clienţii pot achiziţiona vouchere cu caracteristici precum: 3 zile cu un Mercedes clasa C - 850 de lei, o lună cu o Toyota Corrola hibrid - 3.700 de lei, 7 zile cu o Toyota Yaris hibrid - 760 de lei, toate tarifele incluzând şi carburantul şi având diferite limite privind numărul de kilometri inclus. 

Pachetul de 3 zile cu Mercedes clasa C include 600 de kilometri pentru 3 zile, iar cele pentru o lună de zile cu maşinile Toyota au o limită de 1.500 km.
Igor Grosu declarase anterior pentru ZF că start-up-ul are în plan să lanseze asemenea pachete care să concureze cu opţiunea de a utiliza autoturisme în leasing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO