Business Hi-Tech

Cine este cu adevărat Mark Zuckerberg

Cine este cu adevărat Mark Zuckerberg

Autor: Aura STAN

05.12.2011, 16:33 536

Duminică seară, postul de televiziune britanic BBC Two va difuza un documentar despre unul dintre cei mai influenţi oameni ai planetei, Mark Zuckerberg. Filmul "Mark Zuckerberg: Inside Facebook" a fost produs de Charles Miller, cel care a realizat în trecut şi producţii similare despre personalităţi ca Bill Gates, Lord Sugar, Warren Buffett sau Donald Trump.

Spre deosebire de cei menţionaţi, protagonistul prezentului documentar are numai 27 de ani, dar o notorietate care o depăşeşte cu mult pe a altor vedete. Fondator al reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a fost desemnat în anul 2010 "Omul Anului" de către revista "Time". Tot anul trecut, cei de la "Vanity Fair" l-au numit "Cel mai influent om din lume în 2010".

Tânărul în hanorac, fan al "Iliadei" lui Homer şi stăpân al câinelui Beast, un patruped din rasa Puli, care are de asemenea profil pe Facebook, a înregistrat un succes ameţitor în ultimii trei ani, de când reaţeaua de socializare a crescut de la 100 la 800 de milioane de utilizatori în toată lumea. Citiţi despre cine este cu adevărat Mark Zuckerberg pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO