Business Hi-Tech

Cine a intrat în cursa pentru Telekom România şi ce bucăţi din grup îşi doreşte fiecare entitate

Momentul adevărului pentru Michael Tsamaz, preşedinte şi CEO al grupului OTE: undă verde pentru un exit din România

Momentul adevărului pentru Michael Tsamaz, preşedinte şi CEO al grupului OTE: undă verde pentru un exit din România

Autor: Adrian Seceleanu

02.07.2019, 17:40 3329

Ofertele indicative au fost depuse încă din luna mai, iar acum cei patru competitori pentru activele Telekom îşi fac calcule pentru a depune în această lună oferte angajante, având în vedere că Deutsche Telekom şi OTE îşi propun să semneze contractele de vânzare până la finele lunii august.

Orange, liderul pieţei locale de telecom, RCS & RDS / Digi, - liderul pieţei de cablu şi internet fix, şi două grupuri distincte de inves­titori din fostul spaţiu sovietic dintre care unul este reprezentat de antrepre­norul bulgar Spas Roussev sunt cele patru entităţi aflate în cursa pentru preluarea parţială sau integrală a grupului Telekom România, şi de la care gigantul german Deutsche Telekom şi cel grec OTE aşteaptă în această lună oferte angajante de achiziţie, au declarat pentru ZF mai multe surse din piaţa de comunicaţii.

Ofertele indicative pentru grupul Telekom au fost depuse în urmă cu aproximativ două luni, iar de atunci entităţile interesate au avut acces la o cameră de date, ca parte a procesului coordonat de banca de investiţii Barclays.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO