Business Hi-Tech

Cesarom bate palma cu DNA

25.06.2004, 00:00 23

Producatorul de placi ceramice Cesarom a semnat recent un acord cu DNA Software, reprezentant regional al Computer Associates, pentru implementarea unei solutii de securitate IT impotriva virusilor informatici si a mesajelor e-mail nesolicitate (spam).
Solutia software se numeste eTrust Secure Content Manager, este creata de Computer Associates, si se bazeaza pe administrare centralizata. Conform conducerii Cesarom, scopul urmarit prin implementarea acestei solutii este protectia antivirus si limitarea efectelor nedorite provocate de mesajele e-mail nesolicitate, care ocupa inutil spatiul pe serverele companiei si ingreuneaza traficul intern.
"Cesarom a facut investitii de peste 30 milioane $ in infrastructura si in sectorul productiv in ultimii ani, iar un element al infrastructurii este, evident, mediul informatic", a declarat Marius Negulescu, director IT al companiei. Solutia eTrust Secure Content Manager include o serie de functii de securitate, precum managementul sistemelor de navigare pe Internet (HTTP), pentru trimiterea de e-mail (SMTP), transfer de fisiere (FTP), politici de scanare si blocare a traficului, in cazul in care exista un pericol de virusare, dar si un sistem de raportare prin care administratorul poate tine sub control intregul sistem.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO