Business Hi-Tech

CEO Orange: Am simţit redresarea consumului, clienţii au cumpărat produse premium

CEO Orange: Am simţit redresarea consumului, clienţii...

Autor: Adrian Seceleanu

27.10.2017, 00:07 979

Veniturile totale ale Orange, liderul pieţei locale de tele­fonie mobilă, au crescut în primele 9 luni ale anului cu 9%, la 790 mil. euro, pe fondul creşterii numărului total de clienţi şi al consumului mai mare de servicii de internet mobil, conform datelor comunicate de operator. În al treilea tri­mestru veniturile Orange au avansat cu 10,4%, la 277 mil. euro.

Creşterea consumului s-a resimţit la nivelul industriei de telecom, a comentat rezultatele Liudmila Climoc, CEO al Orange România. „Acest trimestru a fost unul de conso­li­dare pe toate planurile, fie că vorbim despre continuarea investiţiilor în reţea sau despre clienţii care au ales Orange pentru servicii telecom fixe şi mobile. Redresarea consumului a continuat să se resimtă şi în telecom, clienţii Orange îndreptându-se către produse digitale de top, precum smartphone-uri şi obiecte conectate“.

Traficul de internet mobil din România şi-a păstrat rata de creştere, în trimestrul trei acesta dublându-se faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Similar trimestrului doi, traficul 4G a crescut de 3,5 ori în trim. 3 2017 în raport cu aceeaşi perioadă a anului anterior.

Acoperirea reţelei 4G a Orange era de 90,9% din popu­laţie la finele lunii septembrie, în creştere cu 16,6 puncte pro­cen­tuale faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO