Business Hi-Tech

Centrul de dezvoltare software al grupului ING din Bucureşti a ajuns la 1000 de angajaţi, după ce a a recrutat 200 de specialişti IT în acest an şi vrea să continue angajările şi în următoarele luni

Centrul de dezvoltare software al grupului ING din...

Autor: Roxana Rosu

15.10.2020, 11:23 367

Centrul de dezvoltare software al grupului olandez ING din Bucureşti a ajuns la 1000 de angajaţi, după ce a a recrutat 200 de specialişti IT în acest an şi vrea să continue angajările şi în următoarele luni.

ING Tech România a pornit de la 100 de angajaţi în anul 2015 şi a avut o creştere medie de 150-200 de specialişti în fiecare an.

Toţi angajaţii din hubul de la Bucureşti lucrează la distanţă de peste 7 luni, compania evaluând o strategie flexibilă pentru următorii ani.

„Pe parcursul acestui an nu doar că am schimbat modul de lucru, dar am reuşit să traversăm uniţi o perioadă delicată. Sunt foarte recunoscător pentru modul responsabil în care toţi cei 1000 de colegi au făcut această tranziţie. Vom continua să lucrăm la distanţă cel puţin până la finalul anului 2020, urmând să reevaluăm situaţia treptat şi în acord cu reglementările locale. În prezent lucrăm la definirea unui nou mod de lucru pentru anii următori şi intenţionăm să creştem cât mai mult gradul de flexibilitate pentru angajaţi şi opţiunile de lucru disponibile”, declară Marian Ion, CEO ING Tech România.

Adaptarea la condiţiile acestui an a însemnat şi mutarea tuturor proceselor companiei în online, incluzând zona de recrutare, integrarea noilor angajaţi, training etc. Toţi angajaţii ING Tech România lucrează de acasă încă din luna martie, iar la nivel global, ING a depăşit în vara acestui an procentul de 80% de angajaţi care lucrează la distanţă.

Centrul de la Bucureşti dezvoltă în prezent peste 121 de servicii pentru 24 de entităţi ING, pe zona de core banking, canale digitale, produse bancare şi managementul datelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO