Business Hi-Tech

Cele mai ciudate mouse-uri create până acum

Cele mai ciudate mouse-uri create până acum
10.08.2010, 11:20 274

Mouse-ul a luat naştere acum 40 de ani, când o echipă de oamenide ştiinţă de la Universitatea Stanford au făcut prima demonstraţiepublică a unui astfel de dispozitiv. Cu timpul, tehnologia s-aîmbunătăţit, iar în ziua de azi mouse-ul a devenit mult mai uşor deutilizat.

În plus, acesta se găseşte în mii de forme, culori şidimensiuni, de la mouse-ul standard, de culoare gri, până la celeîn formă de masini, de inimă, de navetă spaţială, potrivitsoftsailor.com. Spre exemplu, printre cele mai ciudate mouse-uricreate până acum se găseşte şi Cyborg Mouse. Deşi încă nu ştim cumse utilizează, acesta a primit oficial statutul de cel mai ciudatmouse creat vreodată.

Pe lângă asta, mouse-ul Mouse Pat Says Now creat de companiaelveţiană Pat Says Now a căpaăat reputeţia de cel mai scump mousedin lume. Acesta costă 25.000 de dolari şi are carcasa din aur, pecare sunt încrustate 59 de diamante. Produsul se găseşte în treiversiuni de aur: galben, alb sau roşu.

Vedeţi o galerie foto cu cele mai ciudate mouse-uri pewww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO