Business Hi-Tech

Cel mai mare eveniment al Microsoft în România va avea loc luna viitoare

Cel mai mare eveniment al Microsoft în România va avea...

Autor: Adrian Seceleanu

24.10.2013, 21:14 2123

Subsidiara locală a gigantului american Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, va organiza luna viitoare la Bucureşti, în perioada 6-7 noiembrie, cel mai mare eveniment al companiei din ultimii ani, la care sunt aşteptaţi peste 1.000 de oameni, şi în cadrul căruia va fi lansat un nou val de tehnologii şi de soluţii pentru mediul de business.

La evenimentul denumit Microsoft summit vor participa peste 30 de speakeri internaţionali şi experţi locali care vor aborda în cadrul celor peste 40 de sesiuni şi subiecte precum: soluţiile de mobilitate bazate pe Windows 8.1 şi Windows Phone 8; Office 365, Yammer şi noi instrumente de colaborare şi de productivitate în cloud; Cloud OS – versiuni noi sau update-uri importante ale Windows Server, System Center, Visual Studio, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server şi Dynamics.

Printre experţii internaţionali care participă la Microsoft Summit se numără Chris Capossela - foto - (corporate vice president la Microsoft) şi consultantul David Chappell (Principal, Chappell & Associates). Înregistrarea la eveniment are un preţ cu 20% mai mic până pe data de 29 octombrie.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO