Business Hi-Tech

Cel mai controversat iPhone 5S se vinde la o zi după lansare cu 1.800 de dolari pe eBay . Galerie FOTO

Cât costă iPhone 5S auriu

Cât costă iPhone 5S auriu

Autor: Ştefan Stan

21.09.2013, 13:29 1816

Vineri a fost prima zi în care modelele de iPhone 5C şi 5S au fost puse la vânzare în magazinele Apple, iar până la ora 11.00 (ora locală) compania americană deja anunţa că stocul de iPhone 5s a fost epuizat, scrie Business Insider.    

În general iPhone-urile sunt foarte greu de găsit în ziua în care sunt puse la vânzare, însă versiunea aurie a modelului 5s-ul a provocat o adevărată vânătoare, determinând posesorii să acţioneze rapid pe eBay şi site-urile de vânzări pentru câştiga cât mai mult de pe urma lor.  

La o simplă căutare pe eBay a modelului 5s auriu au apărut peste 1.400 de rezultate, cu cele mai ciudate descrieri, printre care:

”Acest iPhone 5S auriu se vinde pentru 1.799 de dolari. Dacă licitaţi, licitaţi pentru telefonul din cutie, nu pentru cel din imagine”.

Un alt iPhone 5S auriu a fost scos la licitaţie pentru suma iniţială de 205 dolari, însă la scurt timp a ajuns la peste 1.500 de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO