Business Hi-Tech

Cei mai puternici executivi români din soft vorbesc despre viitorul industriei la conferinţa ZF Digital

Cei mai puternici executivi români din soft vorbesc despre viitorul industriei la conferinţa ZF Digital

Autor: Adrian Seceleanu

11.10.2011, 08:10 2033

Irina Socol - fondator şi CEO al SIVECO - cel mai mare producător local de soft şi Florin Talpeş - fondator şi CEO al Bitdefender - furnizor de soft de securitate IT cu peste 400 de milioane de utilizatori la nivel global, doi dintre cei mai puternici executivi români din software, vor vorbi la participa la conferinţa ZF Digital 11, care va avea loc în zilele de 18 şi 19 octombrie la Bucureşti.

Cei doi executivi vor răspunde la întrebări precum: mai au şanse românii să câştige teren în noul context din industria globală IT&C ? Şi dacă da, în ce domeniu - online, telecom, software sau un altul? Care vor fi cele mai profitabile companii IT&C peste cinci ani de zile?

Cele mai mari 70 de companii de soft din România au avut afaceri de peste 550 de milioane de euro în 2010. Care sunt companiile cu cele mai afaceri din 2010.

Aceasta este doar una dintre temele care vor fi luate în discuţie în cadrul "ZF Digital 11", un eveniment organizat de ZIARUL FINANCIAR în cadrul căruia unii dintre cei mai influenţi directori executivi şi antreprenori din industriile online, IT şi telecom vor vorbi despre cum văd evoluţia tehnologiei şi vor dezvălui cum ne-ar putea influenţa deciziile lor viaţa sau planurile de business.

Printre speakerii de la eveniment se numără şi directori executivi ai subsidiarelor locale ale unora dintre cele mai puternice companii IT&C ale lumii, managerii care au adus în România tehnologii care ne-au schimbat viaţa şi afacerile. Programată să aibă loc pe durata a două zile - 18 şi 19 octombrie, conferinţa "ZF Digital 11" este astfel organizată încât să îi pună în valoare pe fiecare dintre speakeri şi să permită audienţei atât să asculte care e viziunea fiecărui speaker în parte, cât şi să intre într-un dialog direct cu el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO