Business Hi-Tech

Cegeka: „Vrem să ajungem la 1.000 de angajaţi pe plan local în cinci ani“

Marius Joian, director de marketing şi business development în cadrul Cegeka România.

Marius Joian, director de marketing şi business development în cadrul Cegeka România.

Autor: Ioana Nita

17.03.2016, 00:08 1634

Compania vizează achiziţia de firme româneşti de software pentru a-şi extinde operaţiunile locale. Belgienii ţintesc să cumpere între trei şi cinci firme autohtone anul acesta.

Compania de origine belgiană Cegeka, specializată în furnizarea de soluţii software şi de infrastructură IT, are în plan să îşi extindă echipa locală până la atingerea pragului de 1.000 de angajaţi în următorii cinci ani, creşterea de personal urmând să fie realizată atât organic – prin atragerea de noi clienţi şi proiecte – cât şi prin achiziţii de firme de soft. În prezent, Cegeka România are aproape 340 de angajaţi, până la sfârşitul anului ţinta fiind de a mai recruta încă cel puţin 100 de persoane.

„Viziunea pentru următorii cinci ani este de a trece pragul de 1.000 de angajaţi. Creşterea este estimată atât din punct de vedere organic, cât şi prin achiziţia unor companii. Suntem pregătiţi să luăm «on board» companii cu spirit antreprenorial care sunt pregătite să fie parte dintr-un grup internaţional“, a declarat pentru ZF Marius Joian, director de marketing şi business development în cadrul Cegeka România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO