Business Hi-Tech

Cegeka deschide un birou la Iaşi de unde va deservi clienţi străini

Mihaela Joian: „Anul acesta am fost axaţi în principal pe creşterea echipei de juniori, motiv pentru care am pus un accent mai mare pe partea de atitudine şi nu neapărat pe nivelul de senioritate tehnică.

Mihaela Joian: „Anul acesta am fost axaţi în principal pe creşterea echipei de juniori, motiv pentru care am pus un accent mai mare pe partea de atitudine şi nu neapărat pe nivelul de senioritate tehnică.

Autor: Corina Mirea

22.10.2015, 00:06 5514

Compania de software şi infrastructură Cegeka România, care are în prezent peste 250 de angajaţi în România, va deschide până la finalul acestui an al doilea birou din ţară, la Iaşi. Biroul va fi amplasat într-o zonă universitară şi pe parcursul lui 2016 va ajunge să numere 100 de angajaţi, conform datelor transmise de companie pentru ZF.

„Suntem în plin proces de deschidere a biroului din Iaşi şi preconizăm că până la finele lui 2015 vom avea deja o echipă care să lucreze de acolo. Iaşiul este un punct strategic de dezvoltare pentru noi atât da­torită universităţilor tehnice din zonă, dar şi a deschiderii spre alte ţări din Europa. Pla­nificăm ca biroul din Iaşi să crească în cursul anului 2016 până la o echipă de 100 de colegi”, spune Mihaela Joian, cea care a pre­luat funcţia de director de resurse umane al Cegeka în România în luna martie a acestui an. Echipa de specialişti în IT care va lucra în Iaşi pentru Cegeka va furniza servicii de software development (Java, .NET sau PHP), dar şi servicii de management şi de monitorizare a infrastructurii (adică a serverelor) în principal pentru clienţii din afara ţării care au sedii în Europa, dar şi pe alte continente. Printre industriile care se vor regăsi în por­to­­foliul echipei din Iaşi se numără retailul, lo­gistica, industria financiar-bancară sau cea medicală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO