Business Hi-Tech

Cea mai descărcată aplicaţie de editare a imaginilor de pe AppStore. VIDEO

Cea mai descărcată aplicaţie de editare a imaginilor...

Autor: Ştefan Stan

15.06.2013, 14:59 564

Facetoon, o aplicaţie de editare a fotografiilor dezvoltată de Lightricks, face ca retuşarea imaginilor să fie mult mai uşoară şi mai ieftină, prin multitudinea de efecte şi unelte de editare pe care le pune la dispoziţia utilizatorului, scrie Mashable.

Facetune, care este clasată a treia în topul celor mai descărcate aplicaţii plătite de pe AppStore, permite prin editarea fotografiilor, printre multe alte trăsături, să netezeşti pielea, să elimini firele de păr rebele, să adaugi sau să vopseşti părul, să cureţi imperfecţiunile şi să elimini efectul de ochi roşii.

Toate efectele şi filtrele aplicaţiei converg înspre a face fotografia iniţială să arate mai bine, iar după ce editarea a fost finalizată, imaginea se poate posta mai departe pe platformele de socializare.

Reprezentanţii Facetune au anunţat că vor susţine o competiţie direct pe pagina lor de Facebook. Orice fotografie este bine venită în concurs, atâta vreme cât editarea se face pe un iPhone, şi Facetune este software-ul folosit. Dintre primele 10 imagini ca număr de like-uri, juriul va alege două imagini pentru premiere. Premiul întâi este un iPad, iar premiul al doilea este un iPad mini.

Facetune este disponibilă pe AppStore la 2,99 dolari. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO