ZF 24

Ce preţuri au unele dintre cele mai căutate gadget-uri din România cu o zi înainte de Black Friday

Ce preţuri au unele dintre cele mai căutate gadget-uri...

Autor: Roana Rotaru

19.11.2015, 17:45 2387

Cu o zi înainte să înceapă marile “tăieri” de preţuri din România, cu ocazia Black Friday, ZF şi-a propus să facă o listă scurtă a preţurilor pe care retailerii online din IT&C le practică la câteva dintre cele mai populare gadget-uri “vânate” de români. Preţurile pornesc în prezent de la 1.299,00 lei  pentru un televizor LED Smart Samsung cu diagonal de 80 cm şi ajung la peste 3.400 de lei pentru un iPhone 6S cu o memorie de 16 GB.

 IPhone 6s  cel mai nou telefon din gama Appel, este o versiune revizuită a seriei iPhone 6 lansată anul trecut, care oferă cu până la 70% mai multă performanţă la partea de CPU şi un GPU cu 90% mai rapid. Smartphone-ul lansat recent de Apple pe piaţa locală şi aflat în topul vânzărilor celor mai mari magazine online cu profil IT&C, continuă să fie unul dintre cele mai scumpe gadget-uri, preţul unui model cu o memorie de 16 GB fiind, în cel mai bun caz, sub 3.400 de lei.

Unul dintre cei mai puternici competitor ai Apple, Samsung, a lansat la începutul lunii martie Edge, Galaxy S6. La fel ca orice alt vârf de gamă al oricărui alt producător cu greutate, acesta ar fi trebuit oricum să răspundă unor exigenţe ridicate, însă Galaxy S6 are şi extrem de dificila misiune de a reabilita imaginea Samsung şi de a reînvia gloria vremurilor în care telefoanele din gama Galaxy S erau aşteptate cu nerăbdare şi dorite de toată lumea.

Deşi Black Friday începe în România, oficial, pe 20 noiembrie, unii retaileri online au început deja să scadă preţurilor celor mai căutate gadget-uri, Analiza ZF a luat în calcul preţurile practicate de treimagazine online pentru unele dintre cele mai vândute produse IT&C.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO