Business Hi-Tech

Ce ar trebui să aştepte fanii Apple în cea mai importantă zi a anului

Ce ar trebui să aştepte fanii Apple în cea mai...

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.09.2018, 18:56 132

Pe 2 august grupul american Apple a devenit prima companie publică din SUA care era evaluată la 1 trilion de dolari. Astăzi compania lui Steve Jobs urmează să lanseze trei noi modele de iPhone, relatează Bloomberg.

În acest context, care este cea mai importantă zi a companiei?

La ora 22.00, Tim Cook va urca pe scena teatrului din Cupertino, California, pentru a vorbi despre planurile companiei iPhone şi Apple Watch pentru anul următor.

În mod individual, fiecare nou telefon nu este un upgrade semnificativ, pentru că toate iPhone-urile vor arăta şi se vor comporta precum iPhone X, cu excepţia celor două versiuni mai mari: un model premium care va costa aproximativ 1.000 de dolari şi altul care va costa mai puţin.

Dar în mare parte, diferenţele dintre modelele iPhone sunt semnificative. În primul rând, cele trei noi telefoane vor colabora pentru a ajuta la creşterea veniturilor Apple, deoarece iPhone contribuie cu aproximativ două treimi din vânzările companiei.

Astfel, modelul mai mare, probabil numit iPhone Xs Max, va incita pe cei care caută un dispozitiv capabil să satisfacă cea mai mare parte a nevoilor de calcul. Clienţii iPhone vor resimţi modificări substanţiale între smartphoneuri abia anul viitor.

De asemenea, noile modele de smartphoneuri nu sunt singurele produse pe care Apple le lansează astăzi. Două noi ceasuri Apple cu ecrane mai mari, care pot afişa mai mult conţinut urmează să se lanseze odată cu cele trei modele noi de iPhone.

Aceste schimbări constituie prima revizuire majoră a designului Apple Watch de când a fost lansat pe piaţă în 2014.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO