Business Hi-Tech

Cătălin Maftei, PoştaPanduri.ro: Vrem să dublăm reţeaua de pachetomate pentru livrările online la peste 150 anul acesta

Cătălin Maftei, PoştaPanduri.ro: Vrem să dublăm...

Autor: Ioana Nita

23.01.2019, 00:05 319

Poşta Panduri, parte din compania lo­cală C Solution SRL, care deţine şi plat­for­ma plăţionline.ro, are în plan să du­bleze numărul spaţiilor din care clienţii magazinelor online îşi pot ridica co­men­zile din pachetomate la peste 150 până la fi­nalul acestui an, în con­diţiile în care în prezent acest serviciu de livrare a cole­te­lor este disponibil în 70 de locuri din ţară. Ast­fel, clienţii magazinelor on­line pot de­cide ei când vor să ridice coletul, ser­viciul fiind o soluţie şi pentru perioadele aglo­me­rate din an ale companiilor de curierat.

„Vrem să ajungem anul acesta la peste 150 de locaţii pentru serviciul de livrare prin intermediul pachetomatelor. Avem deja instalate pachetomate în 70 de locaţii din ţară şi vom continua pro­ce­sul de instalare. Unii parteneri cu care avem încheiate contracte ne-au dat deja lista cu locaţii“, a declarat pentru ZF Că­tălin Maftei, CEO şi fon­da­tor al C So­lu­tion SRL. În pre­zent, Poşta Pan­duri are insta­late pacheto­mate în mai multe lo­curi din marile oraşe din ţară, în principal în centre comerciale din Bucureşti, Bra­şov, Piteşti, Cluj, Constanţa, Timişoara, Galaţi, Sibiu, Satu Mare, Ilfov, Baia Mare, Iaşi, Arad  şi câte unul la Ploieşti, Sinaia, Brăila, Bacău, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung, Târgu-Mureş şi Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO