Business Hi-Tech

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a asistat startup-ul CODA Intelligence în cadrul rundei de finanţare de 0,8 mil. euro condusă de Early Game Venture

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a asistat...

Autor: Cristina Bellu

22.06.2020, 11:06 96

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat CODA Intelligence, startup-ul  care dezvoltă o soluţie de cybersecurity dedicată IMM-urilor, în cadrul rundei de finanţare de 0,8 mil. euro de la un consorţiu format din Early Game Ventures, ROCA X şi Marius Alexe - angel investor. Din suma totală 0,3 mil. euro au venit de la Roca X, vehicul investiţional ce face parte din Impetum Group.

Noul plasament ridică investiţia dispo­nibilă pentru această etapă de dezvoltare a startupului la circa 1.000.000 de euro. Întreaga sumă are ca scop expansiunea produsului CODA Footprint pe piaţa din Statele Unite, o platformă de cyber security dedicată IMM-urilor, şi licenţierea acesteia pe piaţa din Statele Unite.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Managing Partner Silviu Stratulat şi Managing Associate Cristina Man, cu sprijinul Roxanei Ioncu - Associate, toţi trei aparţinând grupului dedicat de Tech M&A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO