Business Hi-Tech

Ce campanii de finanţare sunt active pe SeedBlink: Income, platformă de investiţii în active alternative; Sypher, asistent virtual GDPR; Labbox - truse electronice prin care copiii pot învăţa diferite materii; Brunch, aplicaţie de gestionare a feedbackului online

Ce campanii de finanţare sunt active pe SeedBlink:...

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.11.2021, 10:00 154

Start-up-ul Income, care a dezvoltat o platformă de investiţii în active alternative, provenite de la companii de împrumut selectate din întreaga lume, ce se adresează atât investitorilor retail, cât şi celor instituţionali, vizează să atragă o finanţare în valoare de peste 1,2 milioane de euro prin platforma de equity crowdfunding SeedBink, arată informaţiile publicate pe platforma de investiţii în start-up-uri tech.

Până la 26 octombrie, Income a atras peste un milion de euro prin platforma SeedBlink, iar campania de finanţare se va încheia pe 12 noiembrie.

Platforma Income a fost fondată la mijlocul anului 2020, iar echipa de conducere este formată din membri cu o vastă experienţă şi cunoştinţe în domeniul fintech, investiţii, activităţi bancare şi audit, potrivit reprezentanţilor SeedBlink.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO