Business Hi-Tech

Campanie Orange pe segmentul de cartele preplătite: clienţii pot primi de 10 ori traficul de net din extraopţiuni. Bonusul se poate acorda de 2 ori până în decembrie

Campanie Orange pe segmentul de cartele preplătite:...

Autor: Adrian Seceleanu

15.06.2016, 18:55 1758

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat o campanie promoţională prin care le oferă clienţilor care utilizează cartele preplătite de telefonie mobilă, în anumite condiţii, un trafic de zece ori mai mare decât cel inclus în extraopţiunile achiziţionate de la operator, conform datelor comunicate de operatorul de comunicaţiii.

“La activarea unei opţiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienţii primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opţiune, ce va putea fi utilizat până la 31 decembrie 2016, cu o opţiune activă în cont. Activând concomitent o opţiune cu minute şi una de internet, aceştia pot avea bonusul de 10X traficul de internet pentru fiecare dintre opţiuni. Bonusul se acordă la prima activare a uneia din opţiunile PrePay din portofoliul Orange valabile în perioada promoţiei”, conform datelor comunicate de reprezentanţii Orange România.

Campania promoţională a fost legată de compania de comunicaţii de Millidge şi Doig, personajele animate din reclamele Orange, care au fost utilizate pentru prima oară în urmă cu un deceniu. “Acum 10 ani, Millidge şi Doig au apărut pentru prima dată într-o reclamă Orange, intrând astfel pentru prima oară în casele românilor. (…) Acum a venit vremea să îi sărbătorim oferind clienţilor PrePay un bonus de internet pentru distracţie înzecită. Iar aventurile lor din această vară nu se opresc aici. Pregătim în continuare noi surprize care să îi bucure pe fanii lui Millidge şi Doig” a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication în cadrul Orange România.

În ce condiţii se acordă bonusul de internet

Conform datelor de pe pagina web a Orange România bonusul pentru traficul de date se acordă în următoarele condiţii: bonusul se alocă automat atât pentru opţiunile cu minute, cât şi pentru opţiunile cu internet; clienţii pot primi două bonusuri cu de 10 ori netul inclus până la sfârşitul anului: un bonus la prima activare a unei opţiuni cu minute şi un bonus la prima activare a unei opţiuni de internet în perioada ofertei; bonusul nu se alocă de două ori pentru opţiunile de acelaşi tip (internet sau cu minute); clienţii care au primit bonusul de 10 ori netul inclus la activarea unei opţiuni cu minute, îl pot consuma dacă au activă în cont o opţiune cu minute; clienţii care au primit bonusul de 10 ori netul inclus la activarea unei opţiuni de internet, pot consuma bonusul dacă au activă în cont o opţiune internet de minim 5 euro credit; traficul alocat drept bonus se consumă după traficul acordat prin opţiune; bonusul se alocă şi este valabil doar pentru opţiunile lansate în 7 aprilie 2016; şi opţiunile create cu ajutorul configuratorului Orange Young beneficiază de un bonus aniversar: orice primă opţiune configurată sau reactivată în perioada ofertei va primi un bonus de 10 GB, indiferent de volumul de trafic de internet configurat în opţiune.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO