Business Hi-Tech

Camelia Ivan, Trans Sped: Companiile utilizau soluţii software care nu comunicau între ele. În timpul pandemiei au conştientizat cât de important este ca aceste soluţii să fie integrate

ZF Digital Summit `21

Camelia Ivan, Trans Sped: Companiile utilizau soluţii...

Autor: Alex Ciutacu

11.11.2021, 13:18 495

Multe companii utilizau soluţii software care nu comunicau între ele înainte de pademie, însă criza sanitară a adus în prim plan nevoia pentru soluţii integrate, a explicat Camelia Ivan, preşedinte şi CEO al Trans Sped, în cadrul ZF Digital Summit 21.

„Înainte de pandemie companiile utilizau soluţii software dispersate, care nu comunicau între ele. În timpul pandemiei au conştientizat cât de important este ca aceste soluţii software să fie integrate”.

Totodată, companiile au conştientizat că soluţiile digitale pot răspunde în mare măsură provocărilor pe care acestea le au în activitatea lor.

„Aşa a apărut, spre exemplu, preocuparea tot mai accentuată din partea clienţilor pentru automatizare proceselor, pentru aplicaţii de management al documentelor, pentru semnarea electronică a acestor documente, pentru arhivarea lor electronică. Îşi doresc să folosească platforme integrate din punct de vedere digital, astfel încât să fie mai facilă relaţia angajat-angajator, precum şi pentru o comunicare mai eficientă în relaţia cu clienţii”.

Pandemia reprezintă un moment de referinţă pentru Trans Sped care a decis să se extindă de la un furnizor de servicii de încredere către un partener de transformare digitală.

„În ultimii doi ani am furnizat pentru partenerii noştri din România şi din străinătate soluţii de transformare digitală, fintech, automatizare de procese, am realizat automatizări şi integrări cu DocuSign, care este lider global pentru soluţii de document management, am realizat automatizări de procese pentru instituţii financiar-bancare, companii din producţie, farmaceutice, utilităţi. A fost un an şi o perioadă foarte bună pentru transformarea digitală”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO